flip 2016.001

Skal du på kursus i 2016?

Posted on Posted in Blog, Indlæg

Hvis du gerne vil have ny inspiration til din undervisning med Flipped Classroom, så har jeg lige nu fire arrangementer planlagt, som måske kunne være noget for dig. Der er tale om tre kurser og en konference, som du kan læse mere om her på siden. Alle arrangementerne henvender sig både til lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne samt alle andre med interesse for at undervise med Flipped Classroom. 

11935152_1654330591453589_8368734461849657508_o (2)

KURSUS TÆT VED VEJLE

1.-2. marts

Den 1. og 2. marts afholder jeg igen et kursus om Flipped Classroom, der strækker sig over to dage, på Balle Efterskole nær Vejle. Alle med interesse for Flipped Classroom kan melde sig til kurset, som er tilrettelagt praksisorienteret med en stort mængde hands on. Vi kommer til at arbejde med emnet i 11 timer fordelt over to dage, og derudover er der lagt op til videndeling om aftenen efter en god middag. 

 

TILMELD & LÆS MERE

CBAk_CoW8AAkVIq (1)

KONFERENCE I ODENSE

27. april

I 2015 lavede jeg i samarbejde med Generator den første danske konference om Flipped Classroom. I år gentager vi sucesen med en ny konference i Odensen Congress Center. Der er lagt op til en spændende dag, hvor undervisere på tværs af uddannelser kan mødes med andre undervisere og udveksle erfaringer med Flipped Classroom. Derudover præsenteres en masse oplæg og workshops.

 

TILMELD & LÆS MERE

fafadf.001

KURSUS I AARHUS

6. september

Mit kursus i Aarhus den 6. september er et heldagskursus med et praksisorienteret fokus i forhold til at komme i gang med Flipped Classroom. Kurset er på seks timer, og på den tid bliver du introduceret for flere måder at arbejde med metoden i din undervisning. Derudover kommer du til at producere undervisningsvideoer, der kan tilpasses de undervisningsforløb, som du er optaget af.

 

TILMELD & LÆS MERE


dadadf.001

KURSUS I KØBENHAVN

8. september

Mit kursus i København den 8. september er et heldagskursus med et praksisorienteret fokus i forhold til at komme i gang med Flipped Classroom. Kurset er på seks timer, og på den tid bliver du introduceret for flere måder at arbejde med metoden i din undervisning. Derudover kommer du til at producere undervisningsvideoer, der kan tilpasses de undervisningsforløb, som du er optaget af.

 

TILMELD & LÆS MERE