Flipped London.001

Flipped på Bett Show

Posted on Posted in Blog

Hvis du skal til Bett Show i London til januar, så burde du overveje at komme allerede tirsdag den 19. januar, hvor konferencen PreBett, som henvender sig til danskere på Bett, finder sted fra 14:00 til 19:00 lokal tid. 

Jeg er en af oplægsholderne, og skal ganske kort tale om Flipped Classroom i Danmark. Men jeg overlader hurtigt scenen til nogle meget spændende gæster, som jeg har inviteret med.

Det er Kirsty Tonks, som er Assistant Principal for e-learning og Teaching School Director på Shireland Collegiate Academy, i West Midlands, UK og hendes rektor Sir Mark Grundy, som er blevet slået til ridder (!!!) af den engelske dronning for sit arbejde med uddannelse i England. 

De to er toppen af poppen, når det gælder it og undervisning i det engelske uddannelsessystem. 

Jeg havde for et par uger siden en Skype-samtale med Tonks, hvor hun fortalte, at de lige nu har gang i et forskningsprojekt om Flipped Learning, som de har fået bevilget mere end en halv million pund til. Det er altså over 5 millioner danske kroner, og det er jo helt sindssygt. Projektet undersøger 24 skolers brug af Flipped Learning i matematikundervisning og hedder “MathsFlip”

På PreBett kommer Sir Grundy til at fortælle om sine erfaringer som Head Teacher i det engelske uddannelsessystem og Tonks vil fortælle om sine erfaringer med at udbrede Flipped Learning i England. 

Jeg kom i kontakt med Sir Grundy og Tonks igennem Jon Bergmann, som de fleste jo nok kender for at have introduceret verden (mere eller mindre) for Flipped Classroom sammen med Aaron Sams. Han anbefalede mig at tage fat i de to englændere, da Sir Grundy, Tonks, Bergmann og Sams lige nu er ved at arrangere en konference ved navn FlipConUK, som finder sted i England i foråret. Den konference kunne også være ret spændende at tage over til, og hvis du har det på samme måde, så kunne det jo være, at vi samle i gruppe og arrangere en flippet tur til England. Giv endelig lyd, hvis du er interesseret i sådan en tur, så skal jeg gerne være tovholder på at få planglagt det.

Men altså, I første omgang skal du overveje at komme til PreBett, som jeg tror bliver meget interessant. Find hele programmet for konferencen på www.prebett.dk

Jeg har vedhæftet en video, hvor Sir Grundy og Tonks begge taler om Flipped Learning. 

Share Button