BESTIL GRATIS HÆFTE

Hæfte reklamer.010

HENT GRATIS ONLINEUDGAVE

Få hæftet tilsendt på mail lige nu og læs det på din computer, tablet eller telefon. Hæftet kan downloades eller læses direkte i din browser.

Introduktion til hæftet

Da jeg begyndte at arbejde med Flipped Classroom i min egen undervisning på Elev Skole i Aarhus, var der ikke mange steder, hvor jeg kunne finde dansk inspiration og vejledning. Jeg gik derfor på jagt efter inspiration på amerikanske hjemmesider og YouTube-kanaler, og jeg brugte samtidig Twitter som et medie til at sparre med danske kolleger. Langsomt fik jeg tilpasset den amerikanske inspiration til en dansk kontekst, og jeg fik udviklet nogle gode og nemme metoder til at arbejde med Flipped Classroom i min undervisning. 

Jeg kunne samtidig se, at Flipped Classroom havde en god effekt i min undervisning. Mine elever var mere arbejdsomme, de var mere selvstændige og de klarede sig bedre rent fagligt. Derfor har jeg de sidste år arbejdet på at sprede kendskabet til Flipped Classroom i Danmark. Jeg har holdt snart 100 kurser og foredrag rundt i hele landet, produceret et hav af vejledningsvideoer om metoden, skrevet en god portion blogindlæg, fået oversat to bøger om emnet til dansk, været redaktør og forfatter på en dansk antologi om Flipped Classroom, udtalt mig til flere store danske aviser, blade, tv-stationer og radioprogrammer, vejledt forlag i at flippe deres undervisningsmaterialer, startet et facebooknetværk med snart 3000 undervisere og meget, meget mere. 

Dette hæfte er skrevet med det formål at give en kort og inspirerende introduktion til Flipped Classroom. Hæftet tager udgangspunkt i mit arbejde med at vejlede om metoden og hæftet henvender sig til alle undervisere, der søger mere viden om emnet. Jeg håber, at du med hæftet kan finde ny inspiration til din undervisning, og jeg ønsker dig rigtig god læsning.

Anders Schunk, januar 2016