pr dagskursus.001

Dagskursus om Flipped Classroom

Posted on Posted in Blog

I september 2015 afholder jeg tre helt nye dagskurser om Flipped Classroom i henholdsvis Aalborg, Kolding og København. Alle kurser afholdes fra 10:00 til 16:00, og der er åben tilmelding.

7. september 2015 Aalborg
24. september 2015 Kolding 
29. september 2015 København

Beskrivelse
Flipped Classroom er blevet en del af mange underviseres daglige praksis på grundskoler og ungdomsuddannelser. Når du flipper din undervisning, kommer dine elever i højere grad centrum, og muligheden for differentiering øges.
Undervisningen tager afsæt i et lærerproduceret videooplæg, som eleverne ser som forberedelse til timen. På den baggrund har eleverne i højere grad mulighed for at arbejde undersøgende og analyserende i timen. Og som underviser får du mere tid til at give dine elever feedback. Samtidig understøtter de digitale medier den enkelte elevs læreproces.
Anders Schunk, som underviser på kurset, har stor erfaring med Flipped Classroom fra sin egen praksis, og kurset er baseret på hans erfaringer. Du introduceres blandt andet til flere af hans videoproduktioner.

Kurset er praksisorienterede. Det betyder, at du får metoden ind under huden, og at du trænes i at omsætte metoden til din egen praksis. Det gælder i forhold til såvel videoproduktion som til tilrettelæggelse af et undervisningsforløb, der tager højde for at arbejde i et flippet undervisningsmiljø.

Formål
At du får en forståelse for Flipped Classroom samt metodiske færdigheder til at anvende metoden i din pædagogiske praksis og hermed styrke differentieringen.

Udbytte

  • Du får en introduktion til Flipped Classroom
  • Du får indblik i de pædagogiske og didaktiske tanker, der danner grundlag for metoden i en dansk kontekst
  • Du får vejledning i den tekniske del af arbejdet med videoproduktion
  • Du får produceret videoer til din egen undervisning
  • Du får tilrettelagt en undervisning, der benytter sig af digitale platforme

Målgruppe

Kurset henvender sig bredt til undervisere fra alle uddannelsesretninger. Det tekniske afsæt vil være på et niveau, så alle kan deltage.

Praktiske informationer

Kurset er praksisrettet, og du skal derfor medbringe mindst en digital enhed som eksempelvis en mobil med et kamera, en tablet, en iPad med kamera eller en computer. Desuden vil det være en fordel, hvis du opretter en YouTube-konto inden kurset.Pris:
Dagskursus
Kr. 1.995
ekskl. moms
Kurset udbydes af Generator
Inkl. forplejning
Tilmeld dig

Status:
Åben for tilmelding på kurserogkonferencer.dkAfmelding:
Eventuel afmelding skal ske skriftligt og inden 29.08.2015. Afmelding herefter medfører fuld betaling. Pladsen kan altid overdrages til en anden personProgram:
Generator forbeholder sig retten til eventuelle ændringer i programmetDeltagerantal:
Maks28deltagere
Yderligere info:
Maja Sandberg
Tlf. 72 62 42 00
Share Button